Az alap, preklinikai és klinikai modulok a vizsgaidőszak kezdetére rendelkezésére áll hallgatóinknak

A vizsgaidőszak kezdetére feltöltésre kerül a mostani szemeszterben készült valamennyi új előadásanyagunk.
Az alap, preklinikai és klinikai modulok a vizsgaidőszak kezdetére rendelkezésére áll hallgatóinknak

A szellemi potenciál nem vész el csak átkerül az őt megillető helyére és folyamatosan bővül, frissül.
Az ÁOK képzési rendszerét megújító digitális oktatási platformunk, a PotePedia, már nem távlati elképzelése Karunknak, hanem kézzelfogható eszközévé vált a medikusaink felkészülésének az idei szemeszterben.
Tisztában vagyunk vele, hogy talán soha ekkora szükség nem volt még arra, hogy hallgatóinkat minden lehetséges módon támogassuk és ennek okán indítottuk útjára digitális tananyagtárunkat az eredeti ütemezéstől eltérően, de gondos előkészületek alapján.

Az igyekezet ellenére sem térhettünk el attól azonban attól a szándékunktól, hogy a félév végére az Általános Orvos szak alap, perklinikai és klinikai moduljait töltjük fel. Ahhoz, hogy a rendszer szolgáltatásai maradéktalanul és teljes körűen rendelkezésre álljanak szükség van egy átmeneti időszakra, amikor is leteszteljük, hogy valamennyi bevezetésre szánt eszköz megfelelően működik intenzív terhelés alatt is.
Az eddigi tapasztalatok kedvezőek, így a PotePedia egyre gyorsuló ütemben fejlődik és a tervezett módon halad afelé, hogy elérje a célul tűzött szintjét a vizsgaidőszak kezdetéig.

Oktatóink és a támogatásukra szervezett technikai csapat teljes erőbedobással azon dolgozik, hogy a járvány okozta megváltozott helyzetben, a távoktatás kényszere miatt ugrásszerűen megnövekedett előadás és képzési anyagainkat hasznosan a minőségi képzésünk szolgálatába állítsa.

A tananyagok rendelkezésre állása az elvárt szintet várhatóan meghaladja majd, így előfordulhat, hogy már az elektív és fakultatív modulok is részben használhatóak lesznek, de ezekben még lesznek hiányosságok, amelyet a vizsgaidőszak alatt és azt követően pótolunk.

Az őszi szemeszterre terveink szerint már úgy vághatunk bele, hogy a tanévnyitó napjától minden hallgatónk rendelkezésére áll a naprakész tananyagtár, azaz a PotePedia a pécsi medikusok mindennapi eszközévé válhat.

A POTEPEDIA használatához előbb be kell jelentkezned!
Az alábbi linkre kattintva átirányítunk a PTE ÁOK hivatalos belépési oldalára.
Kérjük add meg EHA/Neptun kódodat és a hozzá tartozó jelszavadat és már is eléred a legfrissebb tananyagokat!

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a PotePedia csak érvényes ÁOK-s hallgatói, oktató jogviszonnyal lehetséges.

Ha gondod támadt a belépéssel, kérjük jelezd nekünk a potepedia@aok.pte.hu e-mail címre!