Mi a POTEPEDIA?

A PotePedia a PTE Orvostudományi Karának medikus hallgatóit támogató tananyag rendszere és oktatási eszköze.
Folyamatosan frissen tartott és az aktuális képzési rendünknek megfelelő, több nyelvű tudásbázis és a diszciplínák közötti összefüggéseket bemutató logikai és információs háló.
 
A PTE ÁOK a hazai orvosképzésben először teremti meg annak a lehetőségét, hogy a sok évtizedes oktatási tapasztalat és az orvosi kultúra legjavát adó képzési anyagait egy helyütt összefoglalva, modern eszközökön és feldolgozási móddal rendszerezze és hallgatói számára elérhetővé tegye a belépésük napjától, orvossá válásuk pillanatáig.
 
Több száz oktató és az irányításuk alatt álló önkéntes hallgató lelkes összefogásának köszönhetően állítottuk össze azt tantárgyi ismeretanyagot és kulcsfontosságú tematikus kapcsolati hálót, amely segíti megismerni, megérteni és elsajátítani a medikussá válás lépcsőfokait.
 
A PotePedia egy kiváló eszköz arra, hogy a segítségével megértsd a tudományterületek egymásra épülését, könnyed mégis elmélyült kapcsolatod legyen a campusodon összegyűjtött és folyamatosan fejlesztett szellemi bázissal.
Használatával a tanulmányaidat és a fejlődésedet biztosítjuk, amelyhez már csak a Te elszántságod, szorgalmad és érdeklődésed kell.
 
Ismerd meg potepedikusaink munkáját és merülj el az orvostudományokban, hogy azzá válj, ami lenni szeretnél – egy kiváló orvos Pécsről.
A POTEPEDIA használatához előbb be kell jelentkezned!
Az alábbi linkre kattintva átirányítunk a PTE ÁOK hivatalos belépési oldalára.
Kérjük add meg EHA/Neptun kódodat és a hozzá tartozó jelszavadat és már is eléred a legfrissebb tananyagokat!

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a PotePedia csak érvényes ÁOK-s hallgatói, oktató jogviszonnyal lehetséges.

Ha gondod támadt a belépéssel, kérjük jelezd nekünk a potepedia@aok.pte.hu e-mail címre!