Önkénteseket keresünk az őszi szemeszter tananyagainak feldolgozásához

Ha szívesen dolgoznál a nyáron Karunkon, akkor jelentkezz potepedistának még ma.
Önkénteseket keresünk az őszi szemeszter tananyagainak feldolgozásához

A PotePedia nem csak abban újszerű, hogy naprakész tudásbázisával és korszerű használati formájával segíti hallgatóinkat abban, hogy könnyebben és a nap bármely időszakában hozzáférhessenek tantárgyaik ismeretanyagához, de egyúttal figyelemmel kísérhetik az oktatóink által összeállított, és az elmélyült tudást segítő tematikus információs- és kapcsolati háló felépülését is.

A PotePedia azonban még ennél is többet szeretne nyújtani azzal, hogy lehetőséget ad az oktatói és hallgatói kollaborációra egy tudományos platformon keresztül.
Ha kedvet érzel ahhoz, hogy kedvenc tantárgyi területeden bekapcsolódj a fejlesztésébe, megismerd a legújabb kutatási eredmények beépülését a képzésbe, saját tudásodat növelheted azáltal, hogy részt veszel a PotePedia naprakészen tartásában.

Jelentkezz hozzánk potepedistának és mi összekapcsolunk az egyes kutatási és tantárgyterületek oktatóival, akiknek a segítségével nem csak saját, de a teljes pécsi orvosképzésben részt vevő hallgatói közösség hasznára építheted velünk ezt a szellemi campust.

Munkádat önként ajánlhatod fel, de Karunk szeretné, a megtiszteltetésen túl, ami a PotePedia alkotóinak örökre fennmaradó névsorában történő megjelenés, kiemelt ösztöndíj-támogatás formájában is kifejezni a háláját a tanulmányaid mellett a közösség érdekében tett erőfeszítéseidért.

Ne habozz tehát, csatlakozz hozzánk! Tanulj, rendszerezd és növeld velünk együtt ismereteidet és tegyél a közösségért, hogy a PotePedia minden pécsi medikus számára elsődlegesen a naprakész orvostudományt jelentse.

A POTEPEDIA használatához előbb be kell jelentkezned!
Az alábbi linkre kattintva átirányítunk a PTE ÁOK hivatalos belépési oldalára.
Kérjük add meg EHA/Neptun kódodat és a hozzá tartozó jelszavadat és már is eléred a legfrissebb tananyagokat!

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a PotePedia csak érvényes ÁOK-s hallgatói, oktató jogviszonnyal lehetséges.

Ha gondod támadt a belépéssel, kérjük jelezd nekünk a potepedia@aok.pte.hu e-mail címre!